Je bent hier :>, Nieuws op homepagina>Bavomarkt 2018

Bavomarkt 2018

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de St. Bavoschool

Datum     :     24 mei 2018

Betreft    :     Bavomarkt                                                                                                                                                                                                                                                                                                           REIS OM DE WERELD

Beste ouders/verzorgers,

De voorbereidingen voor de Bavomarkt zijn alweer in volle gang! Dit jaarlijks feestje zal op vrijdag 8 juni van 16:00 tot 19:00 uur op het schoolplein plaatsvinden.

De Bavomarkt is een zomerfeest met allerlei leuke activiteiten en gezellige kraampjes.

Deze staan dit jaar in het teken van het thema ‘Reis om de wereld”. De kinderen kunnen stokbrood vangen in Frankrijk, limbo dansen in Brazilië, sumo worstelen in Japan, een gokje wagen in Las Vegas, een piramide bouwen in Egypte en nog veel meer.

De opbrengst van de markt komt traditiegetrouw ten goede aan de kinderen op school. Dit jaar is gekozen voor o.a. tuingereedschap voor de kinderen zodat ze in de moestuin kunnen werken, programmeren voor kleuters, uitbreiding geluidsinstallatie in de aula, Engelse leesboeken

Op de Bavomarkt kan heerlijk gegeten en gedronken worden. Er zijn kraampjes met lekkere hapjes van de BBQ denk aan overheerlijke saté of een smakelijk broodje hamburger en koude drankjes. Ook zullen de kinderen van groep 8 hun eigengemaakte lekkernijen weer aan de man brengen, zoals wafels, pannenkoeken en donuts.

Rad van Fortuin

Voor het Rad van Fortuin hebben we nog prijsjes nodig! Denkt u daarbij aan (nieuwe) cadeauartikelen, cadeaubonnen of andere leuke producten. Wilt u een prijsje doneren? Dan nemen we dat graag in ontvangst!

U kunt uw bijdrage op school op het bureau van Trudie leggen.

Kinder-Rommelmarkt

Op de rommelmarkt kunnen alleen kinderspullen verkocht worden. Heeft u nog leuke spullen (speelgoed/ boeken/spelletjes – geen knuffels i.v.m. hygiëne) die we mogen verkopen? Breng ze dan vanaf 4 juni op school. U kunt ze in de kleutergang zetten. De opbrengst van de rommelmarkt komt eveneens ten goede aan de kinderen op school.

Spelletjespaspoort

Om aan de activiteiten te kunnen deelnemen, kan uw kind bij de ingang van de markt een ‘spelletjespaspoort’ kopen voor € 3,00 per kaart. Op dit paspoort staan alle activiteiten vermeld.

We hopen op een knallende Bavomarkt met heel erg mooi weer! Iedereen is van harte welkom; Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, tantes, ooms.

Komt allen!

Tot vrijdag 8 juni!

Het team en de Ouderraad

By | 2018-05-24T16:45:43+00:00 mei 24th, 2018|Nieuws, Nieuws op homepagina|Reacties uitgeschakeld voor Bavomarkt 2018