Je bent hier :>>>Martin van Wijk

Martin van Wijk

Vakdocent Lichamelijke Opvoeding en al ruim 30 jaar werkzaam in Harmelen. Los daarvan werk ik ook als opleidingsdocent aan het CIOS te Arnhem waar wij studenten opleiden tot o.a. gymleraar bij het Basisonderwijs. In Harmelen werken we al een paar jaar met een Beweegteam en we zijn er trots op dat die term bij ons ontstaan is. Als vakdocent binnen dit team verzorg ik samen met de Combinatiefunctionaris en onze studenten elke maandag de wekelijkse gymlessen en organiseren we veel sportieve activiteiten zowel onder als buiten schooltijd. Als oud-turner draai ik nog steeds mijn actieve rondjes mee op de werkvloer en … met heel veel plezier!

By | 2018-12-29T12:49:47+00:00 oktober 23rd, 2018|Bavo team, Onderwijs ondersteunend team|Reacties uitgeschakeld voor Martin van Wijk