Je bent hier :>>Aanmelden
Aanmelden 2018-04-04T16:40:07+00:00

De keuze maken voor een school voor uw kind is geen makkelijke.

051 Iedere ouder wil voor zijn of haar kind de beste beslissing nemen. Waarop deze keuze is gebaseerd is per gezin verschillend.

Wij maken om deze reden dan ook heel erg graag een afspraak voor een gesprek met u wanneer u interesse hebt voor onze school.

Tijdens dit gesprek zullen wij u meer vertellen over onze visie op onderwijs en over de manier waarop wij dit dagelijks handen en voeten geven. Wij beantwoorden uw vragen en geven u een rondleiding door de school zodat u als ouders daadwerkelijk kunt ervaren hoe het voor kinderen voelt om bij ons naar school te gaan. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u voor uw kind de juiste beslissing kunt nemen.

Belt u voor een afspraak naar 0348-441326 of vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op:

Voornaam

Emailadres (verplicht)

Naam kind

Heeft uw zoon/dochter reeds eerder onderwijs gehad bij een school voor basisonderwijs?

Eventuele opmerkingen: