Je bent hier :>>Opvang van uw kind
Opvang van uw kind 2018-10-18T12:10:58+00:00

KMN Kind & Co

Op de St. Bavoschool  verzorgt KMN Kind & Co de voorschoolse opvang

KMN Kind & Co(VSO), de tussenschoolse opvang (TSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Met ruim 30 jaar ervaring biedt KMN Kind & Co dagelijks opvang aan kinderen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in de regio. Daarnaast is ons Gastouderbureau actief in het bemiddelen bij opvang aan huis. Wilt u meer informatie over onze organisatie en andere locaties neem dan een kijkje op www.kmnkindenco.nl.

Voorschoolse Opvang (VSO)

Vanaf 7.30 uur kunnen kinderen opgevangen worden. Momenteel is er te weinig vraag naar, om deze opvang plaats te laten vinden in het schoolgebouw van de St. Bavoschool zelf.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.kmnkindenco.nl

Voor vragen kunt u terecht via email: tso@kmnkindenco.nl .

Daarnaast kunt u op dinsdag en donderdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met het hoofdkantoor van KMN Kind&Co:  030-6958469.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na schooltijd kunnen kinderen ook opgevangen worden bij de BSO van KMN kind & Co (Boesboes). Voor kinderen tot 8 jaar wordt deze opvang in het gebouw van de St. Bavoschool zelf georganiseerd. Jonge kinderen kunnen na school dus in hun vertrouwede omgeving blijven die volledig wordt ingericht volgens de eisen voor een BSO.

Overige mogelijkheden voor BSO van KMN Kind & Co in Harmelen zijn:

• BSO Baloe
  • BSO Papegaai
  • BSO Pumba (8-)
  • BSO Roadrunners

info@kmnkindenco.nl  website www.kmnkindenco.nl

Overige aanbieders voor Buitenschoolse opvang (BSO) in Harmelen

Naschoolse activiteitenaanbod (NSA)

Welzijn woerden realiseert voor de kinderen van de Fontein, de Horizon, de Notenbalk en de St. Bavoschool (deelnemers aan de Brede school Harmelen) een naschools activiteitenaanbod (NSA).

Gedurende het schooljaar worden er voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 vanaf 14:30 uur aantrekkelijke activiteiten aangeboden op het gebied van sport en beweging, kunst en cultuur en andere interessante aandachtsgebieden. Drie tot vier keer per jaar ontvangen de kinderen een flyer via school en kunnen zij zich inschrijven voor een cursus/workshop van ca 6 lessen. Per cursus geldt een eigen bijdrage tussen de € 10 en € 30. De activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats in ruimtes van de Harmelense scholen en worden gegeven door deskundige aanbieders, die het zonder uitzondering geweldig leuk vinden om met kinderen aan de slag te gaan.