Je bent hier :>>Waar staan wij voor?
Waar staan wij voor? 2016-12-23T15:32:48+00:00

Waar staan wij voor?

De St. Bavoschool kenmerkt zich als betrokken en ondernemend! Een school die voortdurend in beweging is en waarbij we met elkaar op zoek blijven gaan naar mogelijkheden om het onderwijs te blijven verbeteren en aan te passen aan de tijd waarin wij leven.

Wij willen alle kinderen actief laten leren door oog te hebben voor talenten en door het eigenaarschap van kinderen te vergroten als het gaat om hun eigen leerproces.

Verantwoordelijkheid, zowel voor jezelf als voor je omgeving, is daarbij een belangrijke waarde.

Dit alles doen wij met als doel om kinderen op een prettige en veilige manier voor te bereiden op hun plekje in de maatschappij. Samen met ouders blijven wij graag bouwen aan onze school.

kernwaarden bavoschool
passie voor leren bavoschool