Je bent hier :>>Vrijwilligers
Vrijwilligers 2016-12-23T15:32:48+00:00

Door het jaar heen maken wij gebruik van meerdere vrijwilligers.

Techniek dag:

jaarlijks wordt er een techniek dag georganiseerd voor alle kinderen in Harmelen. De bedrijven die tijdens deze techniek dag een workshop voor de kinderen verzorgen doen dit op basis van vrijwilligheid. Het doel van deze dag is om kinderen bewust maken van de mogelijkheden van techniek, zodat er ook in de toekomst genoeg kinderen een keuze maken voor dit mooie vak.

Bavokerk:

de St. Bavoschool heeft een mooie samenwerking met de parochie van de Bavokerk. Jaarlijks vindt er voorlichting plaats vanuit de kerk. Mensen van de parochie nodigen de kinderen van groep 1-2 uit voor een bezoek in de kerk. Daarnaast komt er jaarlijks een spreken vanuit de kerk in alle groepen om met elkaar van gedachten te wisselen over een onderwerp dat is gekoppeld aan het christendom.

Daarnaast zijn er op school zelf vele ouders die zich opgeven voor hulp op school.

Taken waarvoor wij hulp nodig hebben zijn:

• Klassenouders
  • Klussenouders
  • Kopieerouders
  • Tuinouders
  • Ophalen en wegbrengen NME kisten
  • Musical groep 8
  • Kamp groep 8
  • Overige activiteiten in de school waar hulp gewenst is.