Je bent hier :>>“Sjors, ontdek je talent!” van start in gemeente Woerden

“Sjors, ontdek je talent!” van start in gemeente Woerden

PERSBERICHT

 

8 OKTOBER 2018

 

“Sjors, ontdek je talent!” van start in gemeente Woerden

Deze week krijgen alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Woerden het boekje “Sjors, ontdek je talent!”. In dit boekje staan sportieve, creatieve, natuurlijke en technische activiteiten en workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Dit nieuwe project van Brede School Woerden en Beweegteam Woerden heeft als doel om alle basisschoolleerlingen uit Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen de kans te geven om op een laagdrempelige manier hun interesses en talenten te ontdekken.

 

Feestelijke uitreiking van het Sjors-boekje

Het veelzijdige activiteitenaanbod is opgenomen in een kleurrijk Sjors-boekje en in de Sjors-app. Het allereerste exemplaar van het Sjors-boekje zal a.s. woensdagochtend om 11.00 uur door wethouder George Becht worden uitgereikt aan de winnares van de tekenwedstrijd Evi, uit groep 4 van basisschool De Fontein uit Harmelen. De tekening van Evi is gebruikt voor de voorkant van de ruim 5000 boekjes. Vervolgens zullen de boekjes ook verder worden verspreid in de hele gemeente Woerden.

Voldoende keus voor iedereen!
In het Sjors-boekje staan sportieve, creatieve, technische én natuurlijke workshops waaraan leerlingen, vaak gratis of tegen een geringe eigen bijdrage, kunnen deelnemen gedurende het hele schooljaar.

De kinderen hebben de keuze uit meer dan 80 activiteiten zoals freerunnen, voetbal, kanoën, duiken, judo, dansen, tennis, basketbal, maar ook muziek maken, cartoontekenen, creatief denken, schilderen, koken, knutselen, techniek, timmeren, chemieproefjes, programmeren enz. Kortom: er is keus genoeg voor alle Woerdense talentjes!

Kinderen mogen zich vanaf 17 oktober 15.00 uur inschrijven voor zoveel activiteiten als zij zelf willen. Het inschrijven gebeurt via de kindvriendelijke website www.sjorssportief.nl of via de Sjors-app.

Inschrijven kan het hele schooljaar door.

 

By | 2018-10-18T12:01:05+00:00 oktober 18th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor “Sjors, ontdek je talent!” van start in gemeente Woerden