Je bent hier :>, Nieuws op homepagina>Uitnodiging Houtskoolschets

Uitnodiging Houtskoolschets

Uitnodiging
“Dialoog over Houtskoolschets voor de toekomst”
Meerjarenbeleidsplan Kalisto 2019-2023

Woerden, augustus 2018

Geachte ouders van de Kalisto-scholen,

Graag nodigen wij u uit voor een interactieve bijeenkomst met Marlies van der Starre, voorzitter College van bestuur van Kalisto, over de gedroomde toekomst voor Kalisto en haar basisscholen.
In de voorbereiding voor het nieuwe Meerjarenbeleidsplan 2019-2023 voor Kalisto willen we de ideeën van vele betrokkenen zoveel mogelijk meenemen: leraren, ouders, kinderen, kinderopvang, VO-scholen en andere partijen.

Het Meerjarenbeleidsplan gaat het kader vormen voor de schoolplannen 2019-2023 die alle scholen in de eerste helft van 2019 gaan opstellen.Marlies wil graag met u in gesprek over haar visie voor Kalisto, om daarmee extra bouwstenen op te halen voor het nieuwe Meerjarenbeleidsplan 2019-2023. Er zijn hiervoor 2 mogelijkheden:

• donderdag 4 oktober 2018 op SBO De Keerkring, Rembrandtlaan 50, 3443 EJ Woerden van 19:30 tot 21:00 uur en
  • dinsdag 9 oktober op CSV Ridderhof, Niftarlakelaan 7, 3633 CA Vreeland van 19:30 tot 21:00 uur.

Marlies zal in een presentatie iedereen meenemen in een concept-visie op de gedroomde ambitie van Kalisto. Welke zaken worden van toenemend belang voor het onderwijs van de toekomst, waar en hoe leggen wij accenten, op welke wijze denken wij het te gaan vormgeven op de scholen?

We verzoeken u vanwege de praktische organisatie van elke bijeenkomst uiterlijk 23 september aan te geven of u aanwezig zult zijn, het aantal personen en op welke datum/locatie door het sturen van een mail naar Jacqueline Burger (Burger@kalisto-basisonderwijs.nl).

Wij hopen vele ouders op deze bijeenkomsten te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

De voorbereidingsgroep,

Marlies van der Starre, voorzitter College van bestuur
Gerard Miltenburg, directeur De Wijde Blik en De Schakel